Képzés jelentkezés

Filozófiánk

Az intézmény célja, hogy a munkaerő piacon hiánypótló témák feldolgozásával inspirálja az itt tanuló szakértőket arra, hogy feloldják szakmai komfortzónájuk határait, rendhagyó irányokat fedezzenek fel, és új üzleti és nem üzleti értékeket hozzanak létre a világban.

A KÜRT Akadémia nem csupán dinamikusan változó képzési portfóliója miatt unikum. Képzéseink tartalma mellett, az oktatás kereteit is a legmodernebb elvárásokra szabjuk. Közösségi oktatási gyakorlatunkban az oktatói-hallgatói-szakértői háló minden pontja között folyamatos párbeszéd zajlik. Ez olyan dinamikus és széles spektrumra kiterjedő tudásfrissítést biztosít, amire csak egy élő hálózat képes. A kurzusaink sokszor akkor indulnak be igazán, amikor az órák véget értek. 

„Feszegetjük a klasszikus oktatási intézmények és képzési modellek korlátait. A KÜRT Akadémia nem csupán információkat átadó felnőttképzési intézmény, sokkal több annál: inspirációs műhely, alkotó közösség, élő és folyamatosan megújuló tudásforrás és üzleti lehetőségeket kínáló ökoszisztéma.„

Frankó Csuba Dea
intézményvezető


 

 

Képzéseink
Eseményeink
Vállalati csomagok