Képzés jelentkezés

Information Security Communication Expert 

A KÜRT Akadémia angol nyelvű információbiztonsági szakmai kommunikációs képzését teljes mértékben a piacon is egyre inkább tapasztalható nemzetközi szintű igényeknek megfelelve, a hazai információbiztonsági szakértők kommunikációs képességeinek nemzetközi szintre történő fejlesztése érdekében hoztuk létre.

Az angol nyelvszerkezeti és kommunikációs képzésünket azoknak az információbiztonsággal foglalkozó szakembereknek ajánljuk, akik feladatrendszerének szerves részét képezi projekt dokumentáció, szöveges elemzések és összefoglaló értékelések készítése (felső) vezetői döntéshozatali folyamatok szakmai és stratégiai támogatásához, de akár ügyfelekkel történő kapcsolattartás, valamint prezentációk előkészítése és megtartása is, szakmai és döntéshozó pozícióban levő hallgatóság számára (beleértve a professzionális bemutatkozásokat és az üzletszerző beszélgetéseket is), angol nyelven.

Az üzleti életben és az IT projektek kapcsán felmerülő kommunikációs szituációkra felkészítő képzésünket kizárólag a korábban KCEH tanúsítványt szerzett hallgatóink számára, kis létszámú csoportban indítjuk el. A hatékonyság miatt az egyéni fejlesztési célokra fókuszálunk. Ennek érdekében a képzés kezdő elemeként rövid igény- és képességfelmérést végzünk a jelentkezők körében, hogy hallgatóink a kommunikációs szintjüknek és a szakmai szerepüknek megfelelő képzésben részesülhessenek.

A tematika a képzés első félévében angol nyelvszerkezeti felkészítést, a képzés második félévében 60 százalékban írásbeli, 40 százalékban szóbeli készségfejlesztést tartalmaz. A képzés teljesítésével a hallgatók képessé válnak szakmai ismereteik, meggyőződésük, vagy akár projektek indításához, végigviteléhez, és sikeres lezárásához szükséges információ csomagok hatékony közvetítésére angol nyelven, írásban és szóban egyaránt.


 

A KÜRT Akadémia sok tekintetben egyedülálló etikus hacker képzésére épülő kommunikációs képzése a kommunikáció terén komoly nemzetközi és hazai stratégiai, adminisztratív és technikai projekt- és vezetői tapasztalattal rendelkező oktatókkal működik együtt (ebben az esetben a CYEX Kft oktatójával, Mádi-Nátor Anettel). Ilyen módon a KÜRT Akadémia kommunikációs képzése képes valódi válaszokat nyújtani azon kommunikációs kérdésekre, melyek egy információbiztonsági folyamat vagy projekt teljes életciklusa alatt felmerülhetnek az információbiztonsági szakértő perspektívájából.

A képzést sikeresen elvégzők számára lehetőség nyílik további, haladó angol nyelvű kommunikációs képzésre való jelentkezésre.

Az angol nyelv alapjai 1
Az angol nyelv alapjai

(20 alkalom)

A modul célja a hallgatók olyan, megalapozó jellegű angol nyelvszerkezeti felkészítése elméleti és gyakorlati módszerekkel, mely lehetővé teszi, hogy a hallgatók a képzés 2. féléve során már ne alap nyelvi problémákkal foglalkozzanak, hanem képessé váljanak valódi kommunikációs feladatok megoldására, angol nyelven.


Bevezetés: a kommunikáció pszichológiája a gyakorlatban 2
Bevezetés: a kommunikáció pszichológiája a gyakorlatban

(3 alkalom)

  • Percepció: a kommunikáció működése a pszichében, meghatározó alapképességek
  • Az emberi agy kommunikációt feldolgozó folyamatai

A bevezető modul célja, hogy a hallgatók részleteiben megismerjék az emberi agy kommunikációs folyamatait és azokat a pszichés motiváló tényezőket, melyek az információ észlelését és rövid illetve hosszú távú beépítését befolyásolják, valamint megismerkedjenek a befolyásolás alapvető eszközeivel. 


Az angol nyelv szemantikai alapvetései 3
Az angol nyelv szemantikai alapvetései

(5 alkalom)

  • Alapfogalmak áttekintése: szó, mondat, összetett mondat, bekezdés, kötő elemek funkcióinak felellevenítése, gyakorlati szempontból
  • Alapvető szemantikai összefüggések

A felmért igényekhez igazodva a második modulban a hallgatók megismerkedhetnek az angol nyelvet alkotó alapelemek közötti összefüggésekkel. Ezt követően kerül sor egy alapszintű íráskészséget fejlesztő workshopra.

A 2. modul írásbeli és szóbeli vizsgával zárul.


Az információ átadása 1.: Írásbeli technikák 4
Az információ átadása 1.: Írásbeli technikák

(5 alkalom)

  • Írásbeli szövegszerkesztési alaptechnikák: lineáris, krono/logikus, összevető szerkesztés
  • A bekezdéseken átívelő szemantika megteremtése

A modul alkalmával a hallgatók betekintést kapnak az alapvető szövegszerkesztési technikákba, és megismerkednek az írásbeli szövegek kohézióját megteremtő eszközökkel.

A 3. modul írásbeli és szóbeli vizsgával zárul.


Az információ átadása 2.: Prezentációs technikák 5
Az információ átadása 2.: Prezentációs technikák

(6 alkalom)

  • Alapszintű előadói technikák
  • Egyéb szóbeli elemek megismerése (hatékony bemutatkozás, rövidebb ’sales’ motivációjú szituációk)

A hallgatók a képzés zárásaként alapszintű előadói képességeket sajátíthatnak el, illetve megismerkedhetnek a prezentációk fogadtatását és sikerét elősegítő technikákkal.

A 4. modul végén kerül sor a képzést záró írásbeli és szóbeli vizsgára.

Összefoglalás, zárás

(1 alkalom)

(1 alkalom)


Frész Ferenc
Frész Ferenc

Frész Ferenc a Kürt Zrt. Biztonsági Intelligencia Központjának volt vezetője. Információbiztonsági szakértőként kiemelten foglalkozik az informatikai rendszerekhez kapcsolódó humán kockázatok, fenyegetettségek vizsgálatával és kezelésével. Információbiztonsági rendszerek legális hackelésében, penetrációs tesztek lebonyolításában jártas szakember, közel 1000 információbiztonsági projekt tapasztalatával.


 


Képzés hossza:
60 óra (20 x 3 óra workshop) / szemeszter

Képzési alkalmak:
Csütörtök délutánonként 14 órától 18 óráig

Jelentkezési határidő:
2015. október 21. szerda

A képzés indulása:
2015. október 22., csütörtök 14 óra

A képzés helyszíne:
KÜRT Akadémia 

Képzési díj:
500 000 Ft + Áfa / szemeszter
A képzés két szemeszteres, így a képzési díj összesen: 1 000 000 Ft + Áfa

A jelentkezéshez szükséges előképzettség:
A képzés indulásáig megszerzett KCEH tanúsítvány

A felvételi formája:
Felvételi beszélgetés

Oklevél:
A sikeres résztvevők igazolásként a Kürt Akadémia (felnőttképzési engedéllyel rendelkező intézmény) ’Információ biztonsági kommunikációs szakértő’ tanúsítványát kapják kézhez.

A csoport maximális létszáma:
10 fő 

 

Nincs esemény.
Nincs videó.

Jelentkezés

A jelentkezéshez kérünk,töltsd ki az alábbi adatlapot!

A jelentkezést abban az esetben tudjuk elfogadni, amennyiben érvényes önéletrajzot töltesz fel!

Személyes adatok


Legmagasabb iskolai végzettség
Önéletrajz csatolása
Fájl feltöltés: (.doc, .pdf, .txt, .docx formátumban) *
Cégként vagy magánszemélyként szeretnéd megtéríteni a képzés díját?*
Magánszemélyként
Cégként


Hol hallottál a KÜRT Akadémiáról?*
Facebookon
Online cikkben
Nyomtatott sajtóban
Hírlevélben
Egy rádió műsorban
Egy ismerősömtől
Egyéb helyen
Képzéseink
Eseményeink
Vállalati csomagok
további képzéseink
Agilis vezető képzés NET-WORKS Etikus hacker Data Science `Information Security Communication Expert Agilis workshopok Agilis vezetők számára