Képzés jelentkezés

Nagy-szín-pad képzés

A KÜRT Akadémia Speaker képzésének alaptézise, hogy megfelelő felkészüléssel bárkiből karizmatikus előadó válhat.  Hiszen manapság kevés a sikerhez, ha valaki okos, kevés a tudás és a szakmai hitelesség. A vevők, a piac, a közönség átütő hatást vár. Olyan kommunikációt, ami mentes a kliséktől, a biztonságosnak tűnő, de valójában lapos mondatoktól, az „essünk túl rajta“ típusú előadói hozzáállástól. Manapság a sikerhez a megosztásra érdemes gondolatok mellett kell egy adag karizma, ütős sztori, egyedi előadói stílus és kifinomult vizuális megközelítés is. Ha mindez együtt van, a hatás nem marad el.

A program erre a koncepcióra épít. Arra készítjük fel a képzés résztvevőit, hogy képesek legyenek úgy el(ő)adni magukat, tudásukat, termékeiket, hogy az a hallgatóik számára ne csak egy kupac információt, hanem igazi élményt jelentsen.

Azoknak ajánljuk, akik  egy „hagyományos“ kommunikációs tréningen már unatkoznának vagy a munkájában létfontosságú szerepe van a nyilvános szereplésnek.Hallgasd meg Szerémi Péter, a képzés egyik oktatójának előadását a nyilvános szereplésről! 

Thumbnail

Nincs tematika.
Mányai Csaba
Mányai Csaba
MOSAIC Transformation Agency
társalapító

Mányai Csaba történelmet és közgazdaságtant hallgatott az egyetemen. Több mint egy évtizede foglalkozik stratégiai marketinggel és marketingkommunikációval, a MOSAIC Transformation Agency társalapítója. Emellett a TEDxDanubia kurátora, ahol a tartalom felépítésében és a gondolatok előadássá formálásában segíti az esemény előadóit. Angolul és magyarul is megjelent könyve a Reklám helyett: A marketing új logikája.  


Szerémi Péter
Szerémi Péter

Szerémi Péter kommunikációs szakértő és tréner, az előadói és kommunikációs képességek fejlesztésén dolgozik. Abban segíti a hozzá fordulókat, hogy hitelesen, magabiztosan és hatásosan tudják elmondani a gondolataikat. Az egyesült államokbeli Stanford Egyetemen kommunikációt és pszichológiát tanult, itt kezdett el mérnököket tanítani a nyilvános beszéd alapjaira. 2006-ban alapította meg saját cégét Emotional Dynamics néven. Az elmúlt 14 évben 79 cégtől több mint 1000 ember vett részt a kurzusain.


Végvári Imre
Végvári Imre

Végvári Imre 1997 óta foglalkozik alkalmazott grafikával, vizuális kultúrával és interaktív felületek tervezésével. Média és pszichológia irányú egyetemi tanulmányait követően alapítója és kreatív irányítója volt az egyik legnagyobb hazai interaktív ügynökségnek. A TED konferenciasorozat hazai képviselete, a TEDxDanubia előadó-felkészítői csapatának vizuális és illusztrációs szakértője.
Képzés hossza:
34 óra

Képzési alkalmak:
A csoporttal való előzetes egyeztetés alapján

Jelentkezési határidő: 
Jelenleg nem indul új csoport! 

Képzés helyszíne:
KÜRT Székház (Budaörs, Szabadság út 301.)

Előképzettség:
Nem szükséges!

Képzési díj:
490 000 Ft+ÁFA

Egyéb:
Minden előadást videó felvételen rögzítünk és elérhetővé teszünk a hallgatók számára, ezzel segítve a hiányzások pótlását és a hatékonyabb tanulást.

További információ:
Frankó Csuba Dea (dea.csuba@kurt.hu +36 30 695 22 29)


 

Nincs esemény.
Nincs videó.

Jelentkezés

A jelentkezéshez kérünk,töltsd ki az alábbi adatlapot!

A jelentkezést abban az esetben tudjuk elfogadni, amennyiben érvényes önéletrajzot töltesz fel!

Személyes adatok
Legmagasabb iskolai végzettség
Önéletrajz csatolása
Fájl feltöltés: (.doc, .pdf, .txt, .docx formátumban) *
Cégként vagy magánszemélyként szeretnéd megtéríteni a képzés díját?*
Magánszemélyként
Cégként
Hol hallottál a KÜRT Akadémiáról?*
Facebookon
Online cikkben
Nyomtatott sajtóban
Hírlevélben
Egy rádió műsorban
Egy ismerősömtől
Egyéb helyen
A képzés megkezdése előtt szeretnél részt venni képzési tanácsadáson vagy tudásszint felmérésen?
Igen
Nem
Képzéseink
Aktuális eseményeink
Vállalati csomagok
további képzéseink
Agilis vezető képzés NET-WORKS Etikus hacker SMARTMOBIL képzés Multimédia Nagy-szín-pad